Daar komt de bruid …

24 mei hebben Jeanien en Leanne deze prachtige bruid, bruidsjongens en bruidsmeisje mogen mooi maken! Super bedankt voor het vertrouwen! Wij wensen jullie nogmaals alle geluk en liefde toe!

Bekijk bericht »

40!!!!

Vandaag is onze Stephanie jarig!Gefeliciteerd! Liefs van je collega’s 💋💋💋

Bekijk bericht »

Nieuw merk

Woensdag zijn we begonnen met een nieuw natuurlijk merk.We zijn er zelf heel tevreden over! Hier een paar resultaten

Bekijk bericht »

Demo avond

Zo we zijn weer thuis na een inspirerende demo avond! We zijn er klaar voor volgende week start voor ons een nieuwe uitdaging!Modellen ontzettend bedankt! Natuurlijk ook Hein, Erica en Anne bedankt!

Bekijk bericht »

Russian Volume

Vandaag heeft Leanne haar certificaat gehaald voor Russian Volume. Dit kunt u binnenkort ook in de salon laten doen. (Deze set is nog niet af)

Bekijk bericht »

Wimper extensions

Vandaag heeft Leanne cursus gehad en heeft haar certificaat gehaald voor one by one wimperextensions.Nog even flink oefenen en dan kunnen jullie dit ook in de zaak laten doen! (Deze set is nog niet af)Op naar de volgende cursus op 25 februari!

Bekijk bericht »

Prachtvak!

Wat hebben we toch een heerlijk vak! Mensen verschillende kleuren geven, van lang naar kort knippen en weer lang haar geven 😉We kunnen het allemaal😊

Bekijk bericht »

Laatste dag voor Kerst

Zo dat was hem weer de laatste dag voor de kerst Donderdag 27 december staan we weer vanaf 8.30 voor u klaar!Wij willen iedereen een super kerst wensen met al jullie dierbare! Liefs Stephanie, Anne, Jeanien, Simone, Susanna, Mascha en Leanne

Bekijk bericht »