Demo avond

Zo we zijn weer thuis na een inspirerende demo avond! We zijn er klaar voor volgende week start voor ons een nieuwe uitdaging!Modellen ontzettend bedankt! Natuurlijk ook Hein, Erica en Anne bedankt!

Bekijk bericht ┬╗

Russian Volume

Vandaag heeft Leanne haar certificaat gehaald voor Russian Volume. Dit kunt u binnenkort ook in de salon laten doen. (Deze set is nog niet af)

Bekijk bericht ┬╗

Wimper extensions

Vandaag heeft Leanne cursus gehad en heeft haar certificaat gehaald voor one by one wimperextensions.Nog even flink oefenen en dan kunnen jullie dit ook in de zaak laten doen! (Deze set is nog niet af)Op naar de volgende cursus op 25 februari!

Bekijk bericht ┬╗

Prachtvak!

Wat hebben we toch een heerlijk vak! Mensen verschillende kleuren geven, van lang naar kort knippen en weer lang haar geven ­čśëWe kunnen het allemaal­čśŐ

Bekijk bericht ┬╗

Laatste dag voor Kerst

Zo dat was hem weer de laatste dag voor de kerst Donderdag 27 december staan we weer vanaf 8.30 voor u klaar!Wij willen iedereen een super kerst wensen met al jullie dierbare! Liefs Stephanie, Anne, Jeanien, Simone, Susanna, Mascha en Leanne

Bekijk bericht ┬╗

verjaardag Tess

2wk geleden heeft Tess haar kinderfeestje bij ons gevierd! Alle meiden kregen mooie haren, nagels en make up. Wat was het een geweldige feest! Tess bedankt voor het vertrouwen in ons!

Bekijk bericht ┬╗

16 Jaar jong

Super trots dat we vandaag 16jaar bestaan!┬á­čÄë Dit zou niet zonder een geweldig team kunnen! Vooral niet zonder al onze geweldige klanten! Bedankt voor het vertrouwen!!!!

Bekijk bericht ┬╗