Ons team

LEANNE SHELTON
Vanaf mijn vierde wist ik al dat ik kapster wilde worden. Nadat ik mijn opleiding had afgerond besloot ik in 2002 voor mezelf te beginnen als haarstyliste met een eigen salon.

Ik ben getrouwd en heb 3 zoons. Mijn man helpt me graag een handje in de zaak. Om al die mannen thuis te ontvluchten, ga ik graag op stap met mijn vriendinnen/collega's. Een bioscoopje, uit eten of gewoon gezellig kletsen. Daarnaast ben ik actief op de school van mijn kinderen en begeleid ze bij de rugby.

Mijn kapsalon in Vlissingen is een salon voor dames, heren en kinderen. Ik heb jarenlange ervaring en passie voor het kappersvak. Samen met mijn team sta ik voor kwaliteit, ontspanning, vertrouwen en vrijheid. Graag stel ik de meiden hieronder nader aan u voor ...

STEPHANIE
Van het hele team is Stephanie het langst bij mij werkzaam. Vanaf 2002 is zij mijn steun en toeverlaat binnen het bedrijf. Grappig om te vertellen is dat we begonnen als collega's in hetzelfde pand, toen de zaak nog van de vorige eigenaar was. Stephanie en ik hebben ontzettend veel lol samen. Verder is ze is erg vaktechnisch.

Sinds 2016 is zij, naast haar functie als kapster, voor haarzelf begonnen als nagelstyliste onder de naam Salon Guingo Nails & More.
Ze heeft New Look daarvoor niet hoeven verlaten en zit dan ook gezellig bij ons in dezelfde ruimte! Wat ben ik trots op haar!

ANNE
In 2009 kwam Anne ons team versterken en is dan ook al lang een vertrouwd gezicht voor onze klanten. Dat hoop ik nog lang zo te houden. 
't Is een spontaan lachebekkie.

Creativiteit is haar niet vreemd. Ze is een ware meesteres in het aanbrengen van figuurtjes in kapsels. Ze kan goed met kinderen overweg, altijd handig als je zelf moeder bent van twee zoons!

JEANIEN
Een andere ouwe rot in het vak is Jeanien. Zij kwam ons team versterken toen ze nog op de kappersschool zat in 2012. Na die periode is ze enorm gegroeid in haar creativiteit, zoals figuurtjes scheren, knippen en kleuren. 

Ze mag graag verre reizen maken, maar ze komt gelukkig altijd weer bij ons terug. Samen met haar vriend is ze bezig een oude boerderij op te knappen met als doel daar een droomkasteel van te maken. 

SIMONE
Sinds enkele jaren is Simone een waardevolle aanvulling van ons team. In het verleden was zij bedrijfsleider van een kapsalon en heeft daarmee veel kennis en ervaring opgedaan. In kleuren toepassen en combineren is Simone een kei. 

Verder is zij een actieve sportster en houd zij van lekker (gezond) eten. 

SUSANNA
Ondanks dat Susanna nog maar kort bij ons werkt voelt het aan als zeer vertrouwd. Ze heeft veel vaste klanten, wat haar een flinke dosis vakkennis heeft opgeleverd. Ondanks dat is ze nog steeds leergierig! 

Ze mag graag een dansje wagen met haar vriendinnen en is graag bij haar man en kindjes. 

MASCHA
Met haar 25 jaar werkervaring kan onze nieuwste aanwinst Mascha rustig gezien worden als de 'moeder' van het team. 

Ook is zij geliefd bij veel klanten, die haar vakkennis keer op keer waarderen. Van haar beroemde wasmassage tot haar unieke kapsels. Want een kapsel gestyled door Mascha herken je direct; het krijgt als het ware haar handtekening mee.