LEANNE SHELTON Eigenaresse en kapster.
Hallo, mijn naam is Leanne, ik ben kapster en eigenaresse van Kapsalon New Look. 
Vanaf mijn vierde wist ik al dat ik kapster wilde worden. Nadat ik mijn opleiding had afgerond besloot ik in 2002 voor mezelf te beginnen als haarstyliste met een eigen salon.

Ik ben getrouwd en heb 3 zoons. Mijn man helpt me graag een handje in de zaak. Om al die mannen thuis te ontvluchten, ga ik graag op stap met mijn vriendinnen/collega’s. Een bioscoopje, uit eten of gewoon gezellig kletsen. Daarnaast ben ik actief op de school van mijn kinderen en begeleid ze bij de rugby.

Mijn kapsalon in Vlissingen is een salon voor dames, heren en kinderen. Ik heb jarenlange ervaring en passie voor het kappersvak. Samen met mijn team sta ik voor kwaliteit, ontspanning, vertrouwen en vrijheid.