Behandelingen

[gmedia id=3]

 

  • Iedere woensdag middag kinderknipmiddag.
  • U betaalt dan slechts € 10,- (kinderen tot 11 jaar).
  • Iedere donderdag 60+ korting (-15% op alle behandelingen).

 

Naast onze standaard behandelingen zoals knippen, kleuren, permanenten etc. kunt u bij ons ook terecht voor de volgende behandelingen;

Haarverlenging
Wij werken met de extensions van Great Lengths en So-cap.
Steil of krullend; alles is mogelijk.

Wave
Voor het zetten van een wave mag eigen haar meegenomen worden.
Het is tevens mogelijk haar te bestellen.

GL apps
De eerste “slimme” extensions; snel, onzichtbaar en van de beste haarkwaliteit. Op deze manier kan haar worden verlengd, voller worden gemaakt of van kleur worden voorzien.

Nieuwsgierig? Kom gerust langs; wij adviseren graag.

Feather-extensions
Deze zijn bij ons los te verkrijgen, per set van 4, of in clips. Allen zijn herbruikbaar. ‘Flow  Extensions’ en ‘Crazy Colors’ zijn bij ons verkrijgbaar.

Bruiloft
Op deze belangrijke dag in uw leven wilt u er uiteraard perfect uitzien. Wij verzorgen graag het bruidskapsel en onze visagist zorgt voor bijpassende bruidsmake-up! Indien gewenst kunnen wij een nagelstyliste en een fotograaf aanraden, met wie wij goede ervaringen hebben.

Wij adviseren om twee tot vier weken voor de grote dag bij ons een proefkapsel te nemen. Tevens kan de make-up worden gedaan. Op die manier kan rustig naar alle wensen worden gekeken. De jurk staat daarbij natuurlijk centraal. Eventuele andere belangrijke gasten (zoals de bruidsmeisjes of familie) kunnen wij ook behandelen.

Extra Service
Wij bieden aan-huis-service voor diegenen die niet in staat zijn naar ons toe te komen. Deze service dient bij het maken van een afspraak vermeld te worden, maar is verder kosteloos.

Is uw pony te lang, uw haar te dik of uw nekhaar zichtbaar? Kom gerust binnen. Als de mogelijkheid er is, bieden wij deze behandeling gratis aan.

Kom vrijblijvend langs; wij geven graag advies.